Ljust och fräscht vardagsrum!

 

Inlägget presenteras i samarbete med Jotex

 

IMG_5842.jpg

IMG_5843 2.jpg

 

I förra veckan så kom våra soffor hemlevererade från Jotex. Jag kör på två stycken jämte varandra för alla gäster och folk som vi ofta har hemma hos oss. Vitt linne, blir inte bättre. Tycker det blev så himla fint och det blev verkligen så harmoniskt. Vita möbler, mattor och väggar som allt är vitt kan lätt bli tråkigt, kalt och kallt men tillför du lite grönt i form av växter & lite ljust trä så får du den där extra värmen du vill ha i hemmet!

 

IMG_5829 2.jpg

 

Här finns linnesoffan Marseille som kommer i 2 nyanser. En beige, sandig fin färg och så den som jag har i ljust vitt (favorit).

 

 

Gillar du? Förresten så tänkte jag sälja vår tidigare soffa som stått där innan så är du intresserad av den, släng iväg ett mail till mathildafingal@hotmail.com. Den kan hämtas omgående här i Kullavik!

 

 

Nu ska jag gå igenom mailkorgen! Hörs snart igen,

 

KRAM Tilda

3 thoughts on “Ljust och fräscht vardagsrum!

Leave a Reply