Vitamin tillskott för våra barn!

I annonssamarbete med Monkids 

 

IMG_7223.jpg

 

En liten morgontrött gosunge!

 

IMG_7227.jpg

 

Vår äldsta tjej Charlize har alltid ätit allt. Hela kostcirkeln, grönsaker i mängder och har alltid fått i sig alla mineraler och vitaminer som man behöver för att växa, bli stark och hålla energin uppe. Med vår minsta har det inte alls varit lika enkelt. Hon är super kräsen och gillar inte alls mycket grönsaker eller ¨röriga¨ färgstarka måltider och rätter. Enkelt ska det vara. Hade hon fått bestämma så hade hon ätit köttbullar och makaroner resten av sin uppväxt., hehe.

 

IMG_7231

 

Dessa kosttillskott, för svenska monkids, speciellt anpassade för barn ÄLSKAR mina tjejer. Är extra glad att lilla L, min minsta tjej gillar dom. Hon lyser upp som en sol så fort det är dags att ta vitminerna och himla skönt för då vet jag att hon får i sig det hon behöver, för att växa och må bra! När hon fått i sig sin dagsranson så får jag gömma burkarna, för annars hade hon slukat allt!

 

IMG_7237 2

 

Noga räknas alla små vitaminer, så att ingen går till spillo eller glöms bort.

 

Har ni också barn som behöver lite extra vitaminer eller barn som bara behöver ett extra kosttillskott, ja men då måste i testa monkids. Med koden MONKIDSTilda så får du hela 20 härliga % hos apotea. Koden gäller på monkids sortiment och from. 21:a februari till 7:e mars! Är du ändå osäker på om barnen dina gillar produkterna (trots mina lovord!) så kan du beställa hem lite smakprover här och testa först.

 

 

Lite kort om produkerna: 

Multivitamin: Innehåller hela 10 vitaminer. Mjuka, välsmakande hallonapor som håller dagsbehovet av D-vitamin för barn! Extra viktig dessa mörka dagar och kvällar!

D-vitamin + Kalcium: För starka och små hoppiga ben. Supergod och välsmakande jordgubbe. Detta tillskott är speciellt framtaget för barn som inte får i sig tillräckligt med mjölkprodukter.

C-vitamin + zink: För immunförsvaret och dess normala funktion. Speciellt framtagen för att skydda immunförsvaret. Ex. om det går sjukdomar på förskola/skola så kan man ta en kur för att försöka hålla sig frisk och kry.  Annars tar man ej liten apa om dagen för att hålla immunförsvaret i schack!

Fiskolja: Super för hjärnans utveckling. Vet man med sig att ens barn i perioder vägrar att äta fisk så är detta vitamintillskottet för ditt barn!

 

 

 

KRAM Tilda

2 thoughts on “Vitamin tillskott för våra barn!

Leave a Reply