Hudvård för våra små!

I annonssamarbete med Monkids.se

 

Jag har ju tidigare skrivit om monkids och deras vitamintillskott för barn (läs mer här) som mina små totalt älskar. Denna gång så är det dags för deras ekologiska hudvård, just anpassad för våra små och deras känsliga hud. 

 

IMG_7462.jpg

 

Tjejerna ÄLSKAR att bada och föredrar ju det tio gånger hellre än att ställa sig i duschen. Dock går ju så himla mycket mer vatten så badar kör vi kanske någon gång i veckan, när vi vill lyxa till det lite extra. Sedan kan man ju inte ¨skumma¨ i en dusch, som man kan i ett bad! 

 

IMG_7466.jpg

IMG_7469.jpg

 

Produkterna från Monkids är speciellt anpassade för barns känsliga hud och helt ekologiska, innehåller bara naturliga ingredienser och är svensktillverkade. Såklart fria från parabener, silikoner och sulfater. Doftar ljuvligt gör dom också.  

 

Ps. Innehåller också olja så att huden aldrig torkar ut utan hålls återfuktad och lämnar efter en mjuuuuk och gosig hud!  

 

IMG_7449.jpg

 

Hudvårdsserien innehåller en apmjuk hudkräm, ett apbra schampoo och ett apgosigt badskum för våra små känsliga människor! Serien är helt ren och ekologiskt, så det gör absolut ingenting om barnen får i sig produkten när dom badar. Det är helt ofarligt! 

 

IMG_7492.jpg

Att BADA är roligt och extra roligt med skum man kan kasta omkring och blåsa runt! 

Ps. Med koden MonkidsTilda så får du 20% rabatt på all hudvård hos apotea. Koden gäller från 21:a februari tom 7:e mars! 

 

 

KRAM Tilda 

 

 

Leave a Reply