Glimmor av glitter!

DSCF4431

 

I förra veckan så var jag och barnen med mamma hem för att hänga där, ifall något  skulle sätta igång under sportlovet så jag slapp stressen med att vara själv med tjejerna nattetid. Solen lös och strimmor av glitter passerade den tjocka glasrutan. Kände livet i mig och kan nästan ta på våren nu.

 

DSCF4412

 

 

Tänk att jag får en vår med MINA 3 barn. 3 (!!!!) + att jag blir moster till lilla Cleo för allra första gången. Det är också stort. Ahhhhh. Barnvagnspromenader och löpturer. Can’t wait! Längtar så jag spricker.

 

 

I förra veckan så trodde jag ju helt säkert på att lillebror skulle komma. Han lurade oss rejält en gång i förra veckan då vi åkte in i ilfart mot Varberg för att föda barn, hehe. Trodde jag. Värkarna avtog och nu har det gått ytterligare en vecka. Vecka 38 går vi in i nu och herreguuuuuud. Han kanske stannar inne ändå, jag hoppas på det. Dom säger ju att 3:e barnen kan vara en gåta, hehe. Luras och luras. Inte alls likt dom tidigare förlossningarna. Vi får se…. Tänker och tror fortfarande att lillebror kommer ut då pappa kommer hem. Hehe. Varje dag är spännande och full av iver och jag känner nya saker hela tiden som jag inte tidigare känt. Under helgen så var jag super spänd i magen och kunde knappt gå ordentligt utan flera stora sammandragningar. Idag känner har absolut ingenting, hehe.

 

I veckan som kommer så ska jag mest ta det lugnt. Jobba lite lugnare hemifrån, utan ett massa farande fram och tillbaka, träffa hon och dom. Max 2 veckor till som 2barnsmamma, det ni. Har fortfarande svårt att ta in det. Nu längtar vi alla ihjäl oss efter lillebror. Så ofattbart. Så nyfiken på honom!

 

 

KRAM Tilda

 

 

 

Leave a Reply