Badar i solsken och bebis på G!

DSCF4959

 

Häromdagen så SKEN solen rakt in genom alla fönsterrutor här i huset och den här platsen riktigt badade i sol. Det riktigt stack i ögonen. På ett härligt och fint sätt. Betyder ju ändå att vi går emot VÅR. Vår och värme, kanske lite sol och betydligt mindre kläder. Jösses så jag vill ha det nu. Barnvagnspromenader med kidsen på sina sparkisar på torra, knasterfria gator, fågelkvitter i öronen och en ljuv, sval men inte kall vind. ÅH, det längtar jag efter.

 

Soffan som står och lyser med sin elegans kommer från MELI MELI och är allas vår favorit. Här hänger barnen efter skolan och jag med tidningen i händerna. Underbart!

 

DSCF4962

 

Får pirr i magen av vad som komma skall! Mattan får jag dagligen frågor om och den kommer från Classic Collection, som typ merparten av våra mattor här hemma i huset, hehe.

 

DSCF4973

 

Nu ska jag ta ett bad och hoppas att INGA värkar kommer förrens tidigast imorgon förmiddag för då jäklar. Då ska jag ut och springa för då är bebis mer än välkommen ut i världen. Haha. Bara dagar kvar av vecka 39. Herreguuuuuud! Any day now. Wiiiiiiii!

 

 

 

KRAM Tilda

 

 

 

2 thoughts on “Badar i solsken och bebis på G!

  1. Hej Tilda! Så fin vas du har på soffbordet, den som står på böckerna & har en grön växt i sig. Vart är den ifrån? Underbart hem förövrigt ☺️Kram!

  2. Hej! Är tanken att din man ska flytta hem nu när ni ska få en bebis? Eller ska du vara ensam med tre barn? När är han klar i Turkiet?
    Mvh Anna

Leave a Reply