På vår baksida!

DSCF7484

 

Sedan vi byggde vår pool och stora terass på baksidan av huset så är det där vi hänger. När våren tittar fram och när solen värmer, ja men då flyttar vi liksom ut. Ut från vardagsrummet och ¨in¨ här, hehe. Utemöblerna är från Ikea och tyvärr har dom utgått i just denna färgen, hur tusan det nu kan gå ihop? Älskar färgen och gruppen är så fin. Man kan bygga ihop den lite hur man vill!

 

DSCF7494 2

 

Tittar man åt andra hållet så ser man poolen! Åh, detta väder som härjar ute nu. Stanna för evigt, hehe.

 

DSCF7507

 

Fixade till uteplatsen med söta marockanska prästkragar som är precis sådär ruffsigt och vilda som jag älskar. Gillar också att bladen nästan är grå/gröna! Hittade dom hos mina lokala plantskola här i särö!

 

DSCF7511

 

Eftersom att det antagligen blir en sommar i Sverige i år så har jag förberett den med extra mycket kärlek!

 

DSCF7521

 

Och ungarna ÄLSKAR napsen här ute!

 

Idag verkar allting som stavas sömn med lillebror omöjligt så ska ta ut honom i vagnen och gå en lång promenad. Hoppas han kommer till ro där och kan mer än 10 minuter, hehe.

 

 

Ha en fin dag.

KÄRLEK!

8 thoughts on “På vår baksida!

 1. Hej! Vad fin uteplats ni har! Jag undrar vad ni har för infravärme eller om du har tips på fina ”mobila” infravärmegrejer? (Vet inte vad det heter men såna man kan flytta på o som inte är fästa i taket🙂)
  Ha en mysig sommar på uteplatsen 🙂
  Sandra

  1. Dessa i taket satt när vi köpte huset men vi använder dom aldrig. Tror bara att dom drar en massa el! Idag finns ju massor av snygga och otaktiska infravärme grejer! Ska också spana in!

 2. Så himla fint. Tycker oxå det är synd att Ikea slutat med dessa utemöbler för jag missade dem tyvärr. Vart hittar man det fina parasollet?
  Du som har så bra smak när det gäller sommarplanteringar, vore kul att se vad du hittar på i dina krukor denna säsongen.
  Kramiz Bella

Leave a Reply