Vilken gårdag!

DSCF7937

 

Min lilla monkey i sele från babybjörn <3

 

Gårdagen får 10/10 möjliga poäng. Vilken morgon att vakna till. Den började med att Zack sov sig igenom hela natten med start kl 22. Slog först upp sina ögon kl 05.30. Käkade lite och somnade sedan om till 7.15. Helt otroligt. Han är verkligen världens snällaste, nöjdaste och gladaste lilla bebis. Har aldrig varit med om maken förr! Han hänger liksom bara med och anpassar sig. Är så KÄR i honom. Vår lillebror och självklara pusselbit till familjen!

 

DSCF7950

 

Zack hängde på mig innan han somnade och då åkte ner i vagnen. Sov sedan 3 timmar och då fick vi massor gjort. Rensade slänt för att plantera nytt marktäckande, fixade gräsmattan, flyttade gungan till fältet, sådde nytt gräs, åt gårdagens rester som blev en pytt, bakade elsas magiska vallmokaka till 4 fikat, rengjorde trädäcket fint för säsongen, drack bubbel i växthuset, fixade poolen för premiärdopp (ungarna var i!!!), cyklade till fotbollsträningar och åt en och annan glass. NJÖT av det fina vädret som kommit hit och blir alldeles lycklig långt in i själen!

 

Vad hittade ni på?

 

 

KRAM Tilda

 

 

6 thoughts on “Vilken gårdag!

  1. Oh vilken härlig dag det låter som! Och vad söt Z är!! Har tänkt på att han har så mkt fina kläder- och skor! Vart hittar du de fina skorna?

  2. Du som ändå verkar ha lite koll på det här med trädgård och ser ur att ha god smak när det gäller växter, krukor etc! Kan inte du göra ett inlägg om hur du tänker kring stil i trädgården, vilka växter du väljer etc? Det finns såå mycket fint, men jag får alltid beslutsångest kring vad jag skall välja och vill ändå försöka hålla det hyfsat stilrent/röd tråd.

    Tack på förhand 🙂

  3. WOW.så.snygg och zack är så fin! längtar så mkt tills min bebis är på utsidan när jag läser din blogg 💞

Leave a Reply