En underbar dag!

DSCF8816

 

Den där sommarängen bakom vagnen (från bugaboo babyshop.se) skojar man inte bort här. Åh, så fint. Ville nästan hoppa in i blomhavet och bara lägga mig och min bebis ner och chilla! Nästan en inramning, – vagnen då, hehe. Så FINT tycker jag! Älskar dom där dagliga promenaderna, dom gör den där tröttheten som man har som 3 (och spädis) mamma att orka med dagen. Träningen har alltid varit min tillflyktsplats. Dit jag drar när jag har små ångest, när jag är trött, hängig, deppig och noll energi!

 

DSCF8770

 

Ser ut som att den där blombuketten kommit från ängen där jag gick förr idag men icke. Den köpte jag i butik men ser ni så fin? Ruffsig och vildvuxen, precis så jag gillar! Urnan köpte jag hos min lokala plantskola här i särö!

 

DSCF8776

 

Flyttade ut vår stora, maffiga golvlampa från flos från tv-rummet och in i köket istället. Blev så fint! Något annat om är lite knäppt. 2 av mina THONET stolar har gått sönder. 2???? Vad tusan! Kan man bara byta sitsen tror ni eller är stolen bara kaputt?

 

DSCF6225

 

Fredagsrosetten. 100% vegansk och miljövänligt. Från svenska Mayla.

 

DSCF8828

 

Och ett stycke söt fredagsbebis påväg till mommo och moffa!

 

DSCF8848

 

BÄSTA KOPPEN PÅ HELA DAGEN ÄR MORGONKOPPEN. Men 11 koppen den funkar den också. Gärna med en nybakad bulle till, hehe. Kopparna kommer från Svanfeldst.

 

 

Nu ska jag städa hemmet. Charlize har haft sleepover inatt (och tjejerna somnade kl 00.45 puuuuust) så hon leker med sin kompis. Luiza är på fotbollsträningen som hon avgudar och lillebror sover i vagnen! Och jag, jag sitter i soffan och kollar på nyhetsmorgon och små sover, hehe.

 

 

Ps. Setet som Zack har på sig på min senaste IG post finns HÄR. Så gulligt så man smäller av!

 

 

KRAM Tilda

 

 

 

5 thoughts on “En underbar dag!

  1. Hej! Kan du som proffsig 3barnsmamma (med den finaste garderoben!) tipsa om viktnedgång under amning? Vill rymmas i mina kläder utan att mjölken sinar🍼👙

    Alla dietshamers kan sluta läsa – det är helt enkelt inte kul att inte rymmas i sina kläder även om man har världens bästa barn❤️

    H. Färsk 2barnsmamma som längtar efter att känna mig snygg o rymmas i shortsen

    1. Jag äter som en häst men äter bra och nyttig mat + dagliga långpromenader (minimum 6 km) med liten sovande bebbe i vagnen! <3 <3 Tror det är balansen som gör susen! Bra mat, bra träning + vaggande och ständig uppassning av 3 barn, hehe.

  2. Kolla även in reprobruket.se som renoverar designmöbler och finns här i Kullavik 🙂 Hälsningar Malin

Leave a Reply