En helg i Jönköping!

DSCF8951

 

Hej och hå från Jönköping, min födelsestad och här mina föräldrar, bästisar, släkt och vänner fortfarande bor. Här har vi spenderat lördagen med familjemys, lekparkshäng (ja ja vet, innan ni säger något så höll vi såklart avstånd), rabarberkaka, spansk afton med diverse godsaker, Uno spel (vår nya grej) och bebisgos gånger 2. Imorgon åker jag och barnen mot jobb i Mariefred för en suuuuper rolig grej på tisdag. Ni får hänga med på min stories imorgon å kanske ni förstår mer. Peppen!

 

DSCF8993

 

Jacka arket similar here byxor totemé sneakers LV skjorta the shirt factory similar here

 

Hello windy city och hello ISKALLA vindar! Va fasiken är sommaren och värmen? Buuuuuu man fryser ju tusan ihjäl och det är för fan snart juni. Sommar nu tack!

 

Nu ska vi strax duscha och sedan mysa upp i soffan framför söndagens höjdpunkt, ROBINSSON!!!! Tittar du?

 

 

KRAM Tilda

 

 

 

 

 

15 thoughts on “En helg i Jönköping!

 1. Myndigheternas riktlinjer är att inte resa längre än 1-2 timmar hemifrån. Så hur tänkte du här egentligen?

  1. Men du, hon är inte den enda som inte följer riktlinjerna i dessa hemska tider .. Det är ju vid dessa kriser man ser vilka dom är, dom som inte bryr sig överhuvudtaget. Man kan ju bara hoppas de sagt ifrån sig sina vårdplatser. Riktigt tragiskt att se 😔

   1. Det tar ca 1,40 H till Jkpg från Gbg så jag har följt riktlinjerna helt! Och i Mariefred var jag på jobb!

  2. Hej Elin! Om du tittar närmre på avståndet mellan Jkpg och Gbg så är avståndet 1,40! Så jag tänkte helt efter riktlinjerna!

   1. Men 5 timmar till Mariefred…. Och förklaringen att det var på jobb visar ju att hon och du inte förstår allvaret i hela pandem situationen och vaför man inte ska resa, mer än på livsnödvändiga resor. Har man ju knappast som influencer.

  1. Tack Jenny! Phuuuuu. Alla dessa poliser överallt. Om var och en tog hand om sig själva! Mellan Jkpg och Gbg så är det c 1,40 H!

 2. Absolut har du följt riktlinjer mellan att det tar mindre än 2 timmar mellan Gbg och Jönköping, men samtidigt har du ju träffat flera människor där (som ej är din man och barn), och bott där, och sedan åkt vidare på jobb och där ytterligare träffat din syster mm för jobb och som ej är inom din region. Ska man vara hård säger de ju endast resa om samhällsviktigt jobb och det är väl knappast en plåtning?.
  Det bästa är nog i så fall att ligga väldigt lågt på sociala medier om hur du reser om du vill undvika kommentarer. No hard feelings men jag kan förstå att läsare blir upprörda då vi ej i nuläget ska resa, eller träffa massa ”nytt” folk som inte är i ens eget hushåll.

 3. Alltså, jag kan inte låta bli att kommentera… denna häxjakt på både din, Tilda, och även din systers blogg, gällande era ”resor” skrämmer mig. Det räcker liksom med uppläxningar nu. Jag är så trött på att läsa kommentarer på bloggar och IG från folk som minsann ska berätta hur basically dumma i huvudet alla som inte agerar bokstavligt är just nu. Den nedlåtande tonen många som skriver har alltså… jag skäms. Tack för en fin blogg!! Zack är bedårande!

 4. Jag håller med Sara! Sluta bry er om vad andra gör. Icke nödvändiga resor ska man inte göra, med detta är ett jobb! Sånt man måste ha för att klara sig ekonomiskt. Och även om det inte var det, skit ni i det och låt de göra som de vill. Trött på alla som ska tycka hela tiden. Jag är säker på att Tilda och Joanna är precis lika måna som alla andra om att göra rätt, tvätta sönder händer, inte vara för nära. Men utan att få träffa nära och kära går man sönder inombords och sålänge man använder sunt förnuft så går det bra. Fråga Gisecke själv…
  tack för en bra blogg!

 5. Får ju bara hoppas att inget händer dom eller deras anhöriga när de inte befinner sig i sin hemkommun. Svårt att få vård på redan överfulla sjukhus som inte har kapacitet att ta hand om resande.

Leave a Reply