På min uteplats!

DSCF9663

 

Älskar att fixa och trixa i trädgården lagom till sommaren kommer. Nya textilier, filtar, lampor och prylar för att göra uteplatsen så mysig och härlig som möjligt! Krukorna som är handmålade och handgjorda fyndade jag på jotex och jag älskar dom. Så maffiga och fina! Speciellt fina när dom är handgjorda för det finns ingen som är lik den andra!  Finns HÄR!

 

Några andra favoriter som finns online hops Jotex.se just nu!

 

BeFunky-collage

 

Soffan är bara så himla fin och hade gärna fått stå på min framsida, vid entrén! Finns här. Randigt har aldrig varit finare och denna gul/vita dyna är en favorit! Hade passat så fint i mitt växthus & det känns som att jag förflyttar mig till en uteservering i Italien någonstans! Finns här. Krukor kan man aldrig få för många av. Ju större desto bättre tycker jag. Denna bruna fina är en favorit och finns här. Ljusslingor och belysning är A & O i inredning, ute som inne. Dessa slingor är ständiga följeslagare och finns här. Gör din uteplats sååååå mysig!

 

 

 

KRAM tilda

 

Leave a Reply