Ljusblå dröm och lillebrors sömn!

DSCF9640

 

sweater HÄR + leggings HÄR / Filippa K 

 

Hur fin top och leggings? Åh, älskar färgen. Blå är tusan min favoritfärg!

 

DSCF9629

 

Vagn från BABYSHOP.SE Ps. Kolla in deras nya ¨vagn guide¨ för att välja rätt vagn därute i djungeln av bebis kärror. Det finns ju ett x antal olika! Vet själv hur svårt det var 1:a gången man skulle välja!

Läs mer om det här.

 

 

Mannen lägger tjejerna (alldeles för sent) och jag sitter nere med lillebror och myser i gymmet. Har på hela Sverige bakar i bakgrunden men får speja för Zack fastnar direkt om tv:n är på och bebbar ska ju inte kolla tv! Lillen är mer och mer vaken. Man kan säga såhär. Han är vaken ca 1,5 timmar. Leker, busar, skrattar, tuggar på sina händer, slemmar, busar i gymmet och övar på magen. Herregud, om några dagar blir han tre månader. Gooosh, vart tog den tiden vägen? Har gått så orimligt fort denna gången! Efter dom vakna timmarna/timmen så käkar han, somnar och sover runt 40 min till 3 timmar, helt beroende på mood, hehe.

 

Nu börjar han tröttna i gymmet så got to go!

 

 

Kärlek, tilda

 

 

One thought on “Ljusblå dröm och lillebrors sömn!

Leave a Reply