3 månader!

DSCF9841

 

Idag ska den här lilla godbiten och ta 2 sprutor i lilla gose benet. Dags för 3 månaders vaccination, plus rota vaccinet. Huuuuu. Tufft dygn för Lillis idag, gör redan ont i mig. Hjälp, tänk att han redan är 3 månader? det är ju fakstit helt sjukt. Helt knäppt. Var det verkligen 3 månader sedan hann föddes? Känns som igår, som med alla mina 3 barn! Minns förlossningarna var och en som att jag låg där igår och krystade. Huuuu, ska jag inte få göra det igen? Och kommer jag någonsin känna mig färdig med att krysta ut ungar? Tror tusan inte det!

 

DSCF9057

 

Älskar så jag spricker. Tänk att det blev en liten kille! Vår lilla Zack. Hela familjens lilla älsklings favorit.

 

Herregud. Så jäkla snäll denna lilla unge är. Han bara ¨är¨. Följer med liksom. Nöjer sig med det. Sover hela nätter och har gjort sedan han var 2 månader. Somnar med mig, i sin vagga bredvid. Hand i hand. Halv tio på kvällen. Sover sedan i ett jäkla naffs till 05-05.30. Gnyr lite från sängen (luiza vrålade, haha) Får lite käk. Somnar om och vaknar runt 07-07.30. Jag njuuuuter och hoppas det håller i sig länge!

 

Nu ska vi åka! Hörs på IG under dagen!

 

 

KRAM Tilda

 

 

3 thoughts on “3 månader!

  1. så fina, Filippa k zip tröjan du har med gröna leggings vilken storlek har du på tröjan?ha en fin helg

Leave a Reply