Hemma hos mig!

DSCF9888

 

Dessa sommardagar alltså. Finns det något härligare på denna jord? Knappt! Under hela corona skiten som vi går igenom just nu så har ju ändå vädret varit med oss! Sol och sköna temperaturer. Tack gode gud för det. Man hade ju deppat ihop totalt annars!

 

DSCF9863

 

En favoritplats. Här, en skön eftermiddag medans tjejerna leker med kompisarna på gatan och lillebror susar gott i vägen. ÅHHHHH!

 

DSCF9877

 

Klänning från adoore.

Mitt lilla gäng – Challe då som var med sina kompisar och lekte. När man är 8 år så är kompisar väldigt, väldigt kul. Det och TIK TOK, hehe. Men så fort hon kommer hem så vill hon gärna vara min lilla, lilla tös igen med massa gos, pussar och kramar i soffan!

 

DSCF0018

 

Svidade om till skön sommarklänning från HM och åkte på ett mysigt litet lunchmöte hemma hos Sara (från Cava i hovås!)

 

 

Idag ösregnar det ute, dock väldigt väldigt behövligt (mina nya rosbuskar skriker glädjetjut därute)  och med tanke på den här jävla POLLEN som härjar ute så var det himla nödvändigt. Herreguuuud så mycket vi haft. Så himla skönt att få bort den. Annars? Fönsterputsaren har precis varit här och gjort fint fönstren för sommaren och det är HELG. Finns det något bättre? Ps. På söndag händer det grejer här inne. Bloggen kommer få ett HELT nytt utseénde. Jihooooo!

 

 

KRAM och kärlek, Tilda

 

 

8 thoughts on “Hemma hos mig!

Leave a Reply